Menu

Üritusejutud: NYX’i esimene pood Ülemiste keskuses

Ma olen selle kirjutisega üsna hilja peal, aga parem hilja, kui mitte kunagi.

Augustikuu lõpus avas NYX enda esimese poe Eestis ning ka minagi olin kutsutud. Seadsin sammud peale tööd Ülemiste poole ja oioioi kui palju rahvast. Tuba polnud kõige suurem, seega puudus ka õhk, mida hingata aga üritus see-eest oli suurepärane ning kallistan kahe käega korraldustiimi, see oli tõesti mõnus. Hea oli näha oma saatusekaaslasi (ehk ilublogijaid), kellega nii mõnelgi üritusel saab kädistatud. Kuna ma ise olen nii väike tegija Eesti ilumaastikul, olid paljud näod üsna võõrad, seega oli hea näha tuttavaid inimesi, kes sind suure naeratusega vastu võtavad. Ja muidugi NYXi kollektiiv – te olete lihtsalt imelised! Riti, kõrget lendu Pariisis!

Kingikott oli luksuslik! Leidsin sealt omale täiesti lemmiku peitekreemi, mille teise tooni täna just juurde soetasin, sest NYXi asju pole kunagi liiga palju. Eraldi ma neist siin rääkima ei hakka, sest teadagi kui kõrgelt ma nende tooteid hindan. Küll aga mul on plaanis neid tulevikus nii mitmes meigi-lookis kasutada.

Kohapeal on üle 2000 toote ja paljud asjad on need, mida Kaubamaja NYXi boxist ei leia. Näiteks Honey Dew seerum ja huuleõli. Lemmikud!

Kuna saladuskatte all võin mainida, et ma käisin enne pidu poodi ette valmistamas siis oli nii hea tunne ja uhke olla, et mina tegin, oma pisikeste kätega 🙂

Lisaks, kes see tarkpea oli, et panna sõõrikud seinale? Pai, tubli tarkpea! Ise magusat suurt ei söö, aga see oli ikka silmale maru ilus vaadata. Hanna lasi kahe suupoolega ja kiitis. Kreemigi olid sõõrikule sisse pannud!
Ja Hey Day mahlajoogid.. oeh, ai luv ju.

Pilti tegi ja töötles Hanna-Liis Vaasa ja mõne klõpsasin mina. Kahepeale tubli tulemus.
Aga aitab mölast, nautige pilte!

Hõissa!

One Reply to “Üritusejutud: NYX’i esimene pood Ülemiste keskuses”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga