Menu

Tootejutud: Kat Von D Beauty Metal Crush Highlighter

Aivi käis Pariisis ja tõi mulle nänni! Nagu ikka, tuuakse mulle väljamaalt Kat Von D meigitooteid, kuna Eestis on nendega nagu on – võin ju USA-st tellida aga ausalt, ei viitsi selle tolliga mässata. Endiselt loodan, et inimesed reisivad või ehk kunagi leiavad ka nemad meile nurga maailmast ülesse.

Igatahes. Kat von D Beauty tähistas mõni aeg tagasi 10ndat tegutsemisaastat ning väljastasid valitud tooted ilusas kuldses pakendis. Harakas nagu ma olen – tahtsin saada. Aivi vaeseke kappas läbi pooled Pariisi Sephorad vist, et mulle see hankida ning olgem aus, ma olen maailma kõige õnnelikum, et mind ümbritsevad nii head inimesed!

Lisaks olemas ka see sama toode tavalises pakendis, kui kuldset eriväljaannet enam saadaval pole.

Tegemist on highlighteriga, millega tekitada jumele mõnus särav kuma või rõhutada näo “kõrgemaid” punkte, mida pihta päike/valgus peegeldab, näiteks põsesarnad. Kes youtubes on ringi kolanud, siis neile meigimaailma termin highlighting võõraks ei jää.

Tooni nimeks Gold Skool ning pakend on mega suur!

Mulle meeldib selle toote multifunktsionaalsus. Ma saan seda kasutada tumedama lauvärvi peal, et anda kuldne läige või hoopiski üksi, rõhutates silmi. Miks mitte tupsutada natuke huultele, et teistmoodi sära lisada? Siinkohal reegleid pole!

Üks asi mis mind aga häirib – toode on nii õrnake, läksin natuke tugevamalt pihta ja hoia ning keela – peaaegu lõhkusin ära! Seega tasub selle transportimisel ettevaatlik olla. Seda puru annab ikka hiljem kokku ajada. Kuna pigment on tugev ning väga peeneks purustatud ning seejärel pressitud siis korra pihta lähed, on pintslil/näpul kohati toodet rohkem kui vaja oleks. Lühidalt, sellega liiale on väga kerge minna. Mul näiteks on seal muljutud näpujälg sees – nii ma selle pisiasja täheldasingi.

Küll aga mulle meeldib väga ta toon. Shampanjakarva kuldne kerge rohelise läikega, on vist kõige õigem kirjeldus. Omapärane – sellist highlighterit minu meigiarsenalis veel pole.

Kuna Kat Von D on teadagi väga kirglik loomaarmastaja, siis toode on absoluutselt vegan ning cruelty free! Hinnaks tal küll krõbedad ~30€. Kas sellise hinna eest seda toodet ostaks edaspidigi? Jah! Aga ka siis kui poleks Kat Von D Beauty toodete fänn? Pigem ei – highligherite hype läks minust kaarega mööda. Kasutan aga saan ka ilma hakkama.

10nda aastapäeva kollektsioonist oleks ma kõige enam tahtnud ka lauvärvipaletti, aga kahjuks jääb natuke ligipääsmatuks ja eelkõige kalliks ka. Ma endiselt loodan, et jõuluvana ikka kunagi toob. Või hambahaldjas. Keegigi.

Väike spoiler alert! Pildil taamal särab mingi kuldne pulgake. Mis see on? Seda juba järgmistes postitustes! Püsige lainel!

Hõissa!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga